• Jäseneksi

  Tervetuloa mukaan!

  Pohojalaasten Lupin kotipaikka on Helsinki. Lupin jäseneksi voi liittyä Pohjanmaalla syntynyt tai muuten pohojalaaseksi itsensä tunteva. Lupin tilaisuuksia eri aihepiireistä pidetään keskimäärin kerran kuukaudessa pääkaupunkiseudulla. Tapahtumista tiedotetaan näillä verkkosivuilla sekä sähköpostitse.

   

  Lupin järjestämät tilaisuudet on tarkoitettu Lupin jäsenille. Joihinkin tilaisuuksiin voit ottaa myös ystäviäsi ja perheenjäseniäsi mukaan - näistä kerromme jäsenviesteissä. Jäsenmaksulla katetaan viestinnästä ja tapahtumajärjestelystä aiheutuvia kuluja.

  Tässä ohjeet

  Jäsenmaksu 20 euroa / henkilö, yhteisöjäsen 100 euroa. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa. Jos olet uusi jäsen tai sähköpostiosoitteesi muuttuu, täytä alla olevat tiedot itsestäsi ja lähetä ne meille, niin saat jäsenkirjeet sähköpostiisi.

   

  Laskutamme jäsenmaksun huhtikuussa 2024 vuosikokouksen jälkeen Lyytin kautta koko porukalta keskitetysti. Jäsenet saavat siis laskun sähköpostiinsa. Jos haluat jäseneksi, niin täytä tietosi tuohon alas, niin lähetämme laskun Sinulle.

 • Jäsentietoni Lupin postituslistalle