• Jäseneksi

  Tervetuloa mukaan!

  Pohojalaasten Lupin kotipaikka on Helsinki. Lupin jäseneksi voi liittyä Pohjanmaalla syntynyt tai muuten pohojalaaseksi itsensä tunteva. Lupin tilaisuuksia eri aihepiireistä pidetään keskimäärin kerran kuukaudessa pääkaupunkiseudulla. Tapahtumista tiedotetaan näillä verkkosivuilla sekä sähköpostitse.

   

  Juuri nyt, koronapandemian aikana, tilaisuuksia ei voida järjestää. Tähtäämme tuleviin tapahtumiin uusin ideoin - jäsenkyselyn mukaan kehitämme toimintaa. Yksi toimintamuoto on eLupi, joka pitää sisällään videoita, blogia ja Teamsi- tai Zoom-tilaisuuksia.

   

  Lupin järjestämät tilaisuudet on tarkoitettu Lupin jäsenille. Joihinkin tilaisuuksiin voit ottaa myös ystäviäsi ja perheenjäseniäsi mukaan - näistä kerromme jäsenviesteissä. Jäsenmaksulla katetaan viestinnästä ja tapahtumajärjestelystä aiheutuvia kuluja.

  Tässä ohjeet

  Jäsenmaksu 20 euroa / henkilö, yhteisöjäsen 100 euroa. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa. Jos olet uusi jäsen tai sähköpostiosoitteesi muuttuu, täytä alla olevat tiedot itsestäsi ja lähetä ne meille, niin saat jäsenkirjeet sähköpostiisi.

   

  Laskutamme jäsenmaksun huhtikuun alussa 2022 Lyytin kautta koko porukalta keskitetysti. Jäsenet saavat siis laskun sähköpostiinsa. Jos haluat jäseneksi, niin täytä tietosi tuohon alas, niin lähetämme laskun Sinulle.

 • Jäsentietoni Lupin postituslistalle

All Posts
×