Return to site

 

 

 

Lupille uusia kasvoja kökkäporukkaan 2019

 

 

Kuva: Merja Salmiranta, Isokyrö, joulukuu 2019

Pohjalaisedustajia lupilaasten tentissä

27.2.2019 kokoontui joukko lupilaisia "tupailtaan" Kreabin tiloihin. Paneelissa olivat Antti Kurvinen (kesk.), Susannna Koski (kok.) ja Matias Mäkynen (sd), joka tuurasi Miapetra Kumpula-Natria (sd). Loppuunmyydyn illan isäntänä/kommentaattorina toimi Mikael Jungner Kreabista. Lupin puolesta tilaisuuden junaili ja isännöi Alberto Claramunt.
Kuva: Alberto Claramunt

broken image

25.4. YLEllä Riitta Pihlajamäen vieraana

Huhtikuussa toteutui lupilaisten odotettu vierailu YLEen, jonne meidät oli kutsunut Ajankohtaistoimituksen päällikkö Riitta Pihlajamäki, pohojalaasia hänkin, lähtöisin Koskenkorvalta. Erittäin mielenkiintoinen ilta - kiitos emännälle ja isännille!

Riitan vastuulla ovat Ylessä A-studiot, A-Talk, Sannikka & Ukkola, Perjantai-ohjelma sekä tutkiva journalismi uutis-ajankohtaistoiminnan sisällä. Tilaisuudessa olivat mukana myös Radio Suomen vastaava tuottaja Antti Karhumäki (s. Nurmo) Sekä Yle Suomen eli aluetoiminnan päällikkö Jyri Kataja-Rahko (Kuortane).

Lupin puolesta tilaisuuden junaili Anne Pollari. Kuvassa Anne Pollarin kanssa Antti Karhumäki ja Riitta Pihlajamäki.

Kuva: Terhi Ahvonen

broken image

Otavalla inspiroitumassa Kirsti Mannisen kanssa

Otavan markkinointi- ja viestintäjohtaja Kirsi Tähjänjoki kutsui lupilaaset hienoksi perinteeksi muodostuneeseen kirjailijailtaan 20.5. Otavan uudistettuihin tiloihin.

Kirjailijavieraaksi saimme tällä kerralla itsensä Kirsti Mannisen, jonka juuret ovat Seinäjoella ja Isossakyrössä. Kirsti on paitsi tuottelias kirjailija myös käsikirjoittaja, tutkija ja valovoimainen esiintyjä. Hänet tunnetaan laajalti kirjailijanimellään Enni Mustonen, jolta on ilmestynyt keväällä uusin romaani Syrjästäkatsojan tarinoita -sarjaan. Kirsti Manninen kertoi elävästi työskentelytavastaan: Kirsti tutkii yhdeksän kuukautta ja sen jälkeen päästää Ennin irti, joka sitten kirjoittaa tarinan tutkimuksiin pohjautuen.

Yleisön lukuisien kysymyksien ja Kirstin värikkäiden vastausten jälkeen siirryimme myymälän puolelle hankkimaan kirjoja sekä itselle että lahjoiksi ja saimme myös Kirstin ja Ennin signeeraukset hankkimiimme "Sotaleski" - kirjoihin.

Kiitos voimaannuttavasta illasta Kirsi ja Kirsti! Paikalla oli 40 lupilaasta ja tilaisuuden oli junaillut Terhi Ahvonen.

Kuva: Touko Yrttimaa

broken image

Lupin vuosikokous 28.5. ja ylimääräinen vuosikokous 24.9.

Lupin vuosikokous pidettiin 28.5. ja puheenjohtajana kokoukselle toimi Riitta Antinmäki (kuvassa). Lupin tulevaisuuspohdintoihin liittyen vuosikokous päätti siirtää hallitus- eli kökkäporukan valinnan ylimääräiseen vuosikokoukseen, joka pidettiin 24.9. Vuoden 2018 vuosikokouksessa valittu kökkäporukka jatkoi kesän yli "toimitusministeriönä". Molemmat kokoukset pidettiin Pub Peräkammarissa ja paikalla oli kummallakin kerralla noin kymmenen lupilaista.

Kökkäporukan vereksinä voimina toimivat tästä eteenpäin Ossi Aura, Katri Valtari, Raija Stjernvall ja Ismo Suksi. Puheenjohtajana jatkaa Anne Pollari. Uuusien kökkäläisten yhteystiedot ja valokuvat löytyvät Yhteydet -osiosta. Kuvassa vuosikokouksen puheenjohtajana toiminut Riitta Antinmäki.

Kuva: Terhi Ahvonen

broken image

Adventtiehtoo 2.12. oli yleisöennätys!

Pohojalaasten Lupin perinteinen Adventtiehtoo keräsi Vanhaan kirkkoon 2.12. lähes 500 lupilaasta ja heidän ystäväänsä. Kuvassa kukitettuina illan esiintyjät kanttori Anna Pulli-Huomo, kirkkoherra Juha Rintamäki, muusikko Juha Tapio, sekä Lupin edustajina puheenjohtaja Anne Pollari ja illan juontaja Ismo Suksi.

broken image